Tipsa mig!


Bildkälla: http://user.tninet.se/~fxg297r/images/KLOCKA.jpg


Först och främst vill jag passa på att tacka alla er läsare som ger mig respons och feedback. Ni är underbara! När man driver en blogg ideellt som jag gör, behöver man lite positiv respons och konstruktiv kritik. Då blir man motiverad att fortsätta skriva och upprätthålla kontakten med er läsare. Så fortsätt med det!

I dag har jag fullt upp. Förutom jobb är det städning som gäller eftersom jag ska bjuda hit tre väninnor i morgon kväll och inte kommer hinna städa under morgondagen. Sedan ska jag i väg och klippa mig också. Ska bli skönt, men oj vad jag egentligen behöver den tiden till annat i dag. Men men, så är det i bland!

Eftersom jag inte kommer hinna uppdatera bloggen i dag tänkte jag fråga om Ni har några önskemål på ämnen som jag ska ta upp här i bloggen eller om ni har frågor så går det självklart också bra att ställa dem. Vill ju att ni som läsare ska tycka att bloggen är intressant och givande så här har ni er chans att påverka innehållet! (Ni kan såklart alltid maila mig eller kommentera min blogg om ni har önskemål/frågor)

Men kör på nu, ge mig tips! :)


Glöm förresten inte att man som läsare också kan få vara med och bli intervjuad i denna blogg. Se kategorin "Läsarintervjuer". Känner ni er manade att svara på dessa frågor och samtidigt få extra publicitet?  Maila då mig på kostradgivaren@live.se

Nu måste jag susa vidare. Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hur är det med rotfrukter? Är de lika nyttiga som grönsaker och frukter är överlag?

2008-11-06 @ 12:19:59
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: G

Hejsan! Intresserade av ny design till din blogg? Nu finns en fräsch bloggdesign på http://babbidesign.blogg.se Kika in, välkommen!

2008-11-06 @ 14:24:46
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Sickan

Hej, hej!

Kul att jag hittade till din blogg. Jag är lite nyfiken om du är utbildad kostrådgivare eller - missförstå mig rätt - "bara" är självlärd...?Jag är utbildad hälsopedagog och mat är mitt största hälsointresse. Det har blivit ännu större sedan jag fick problem med magen och har fått byta ut många livsmedel som jag tidigare åt.Jag ska försöka följa din blogg så ofta som tiden tillåter.Ha det bra!2008-11-06 @ 19:23:10
URL: http://fullkornsfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback