Kalla Fakta, i kväll 19:20 på TV4

Ett litet tips till er läsare! I kväll klockan 19:20 är det Kalla Fakta på TV4 och de tar i dag upp ett intressant ämne.

Kopierat från tv.nu :

"Svenskarna blir allt fetare och experter talar om en fetmaepidemi men varför blir vi fetare? Beror det på att vi är hungrigare i dag eller äter vi fel? Allt fler läkare anser att man bör äta mer fett och färre kolhydrater, vilket strider mot de statliga kostråden. Reporter Johan Åsard har granskat de vetenskapliga bevisen för att fett är farligt. Reportaget visar också hur forskningen om kostråden påverkas av livsmedelsindustrin som har allt att vinna på folks rädsla för fett."


Jag ska definitivt titta. Gör det ni med!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Jag tittade men tyckte inte att det gav mig så mycket. Kändes lite kort på något sätt.

2008-11-16 @ 23:04:08
URL: http://ettperfektsubstitut.blogg.se/
Postat av: Caroline

åhh det missade jag, hoppas det går i repris.

2008-11-17 @ 08:41:32
URL: http://winneroth.blogg.se/
Postat av: Emilia

Missade jag med...men hur är det egentligen med fett...? Det finns ju olika sorter, och där tror jag vetenskapen säger att fleromättade och enkelomättade är bättre än mättade...Nötter och avokado innehåller ju det rätta fettet, eller hur var det nu igen?! Välkommen tillbaka från semestern!Emilia

2008-11-17 @ 12:15:31
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Nettan

Jag såg programmet och tycker det är märkligt att den upplysta tid vi lever innehåller så många kommersiella intressen. Det är ju självklart att olika människor behöver olika kost. Det beror ju på energibalansen. Ni kan läsa mer om det på min blogg för det här är ett ämne som intresserat mig ända sedan jag var i USA som 20-åring.

2008-11-18 @ 10:52:07
URL: http://librasspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback