Tips för godissugna

Ja, då har man överlevt denna något stressiga dag. Fin i håret blev man i alla fall!

Ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt och jobba i morgon, men jag tänkte tipsa er läsare om någontig först.

Det finns ju de människor som är liiite extra godisgrisar. Vill man av hälsoskäl avstå, men ändå stilla suget och unna sig något gott, har jag ett tips:

Skiva en banan i en skål med din favorityoghurt. Jättegott, mättande och mer näringsrikt än godis!

Jag rekommenderar Valios vaniljyoghurt med smak av sommarbär. Helst den med de tillsatta  goda bakterierna Acidophilus och Bifidus. Dessa bakterier stabiliserar tarmens bakterieflora. Fetthalten är 2%.


Bildkälla: http://www.valio.se/valio/smpage.fwx?page=29&product=490

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej alla! Och kostrådgivaren! Ja, jag har ju inget namn, du är lite anonym! Kul med klippning,är själv på gång att palla mig iväg till hårologen för att klippa mig (det behövs, topparna mår inte bra). Jag är nog lite av en godisgris, så jag tog gärna emot ditt tips. Annat tips är ju exempelvis nötter, med goda fetter!Kram

Emilia, som ska på hälsomässa imorgon!

2008-11-06 @ 22:17:42
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: L, + 100 kilo

Hej. Jag har varit överviktig i hela mitt liv, verkligen sen jag var liten. Min familj/släkt har aldrig varit nyttig av sig. Nu är jag uppe i över 100 kilo. Har provat de flesta bantingsmetoder, har gått på viktväktarna ett flertal gånger, gått med i GI-viktklubb osv. Jag har försökt äta rätt och motionera..men tillslut så faller jag igen. Nu ska jag börja med cambridgedieten för andre gången.. och vad säger du om hopplösa fall som mig? Jag vet ju att jag måste gå ner i vikt, men jag klarar det inte. Har du något tips till någon som provat allt? /L

2008-11-07 @ 11:24:47
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: caroline

mums,, bra tips!

2008-11-07 @ 15:03:29
URL: http://winneroth.blogg.se/
Postat av: Johanna

Testa den i rabarbersmak istället! HUr god som helst! Och krydda med lite kanel och massa frukt! :) MUMS!

2008-11-07 @ 19:14:39
URL: http://joforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback